Приказ основних података о документу

Development of chromatografic method for trace determination of artificial sweeteners in water

dc.creatorGvozdić, Eleonora
dc.creatorMatić Bujagić, Ivana
dc.creatorGrujić, Svetlana
dc.creatorĐurkić, Tatjana
dc.date.accessioned2023-03-02T09:10:27Z
dc.date.available2023-03-02T09:10:27Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.isbn978-86-7132-068-9
dc.identifier.urihttp://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/5944
dc.description.abstractU ovom radu su prikazani razvoj i optimizacija tečno-hromatografske metode za analizu sedam odabranih veštačkih zaslađivača, sa ciljem optimalnog hromatografskog razdvajanja analita u što kraćem vremenskom periodu, u okviru LC-MS/MS analize.sr
dc.language.isosrsr
dc.publisherBeograd : Srpsko hemijsko društvo
dc.relationinfo:eu-repo/grantAgreement/MESTD/Basic Research (BR or ON)/172007/RS//sr
dc.rightsopenAccesssr
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
dc.sourceKnjiga izvoda / 8. simpozijum Hemija i zaštita životne sredine sa međunarodnim učešćem, Kruševac 30. maj - 1. jun 2018sr
dc.titleRazvoj hromatografske metode za određivanje tragova veštačkih zaslađivača u vodisr
dc.titleDevelopment of chromatografic method for trace determination of artificial sweeteners in water
dc.typeconferenceObjectsr
dc.rights.licenseBYsr
dc.citation.epage168
dc.citation.spage167
dc.identifier.fulltexthttp://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/bitstream/id/20013/Development_of_chromatografic_pub_2018.pdf
dc.identifier.rcubhttps://hdl.handle.net/21.15107/rcub_technorep_5944
dc.type.versionpublishedVersionsr


Документи

Thumbnail

Овај документ се појављује у следећим колекцијама

Приказ основних података о документу