Приказ основних података о документу

dc.creatorJović, Mihajlo
dc.creatorOnjia, Antonije
dc.creatorTanaskovski, Bojan
dc.creatorStanković, Slavka
dc.date.accessioned2024-01-17T14:45:06Z
dc.date.available2024-01-17T14:45:06Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.isbn978-86-7994-041-4
dc.identifier.urihttp://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/7135
dc.language.isoensr
dc.publisherNovi Sad : Institute of Food Technologysr
dc.rightsrestrictedAccesssr
dc.sourceAbstract book / II International Congress Food Technology, Quality and Safety, 28-30. 10. 2014, Novi Sadsr
dc.titleMacro- and microelements health risk assessment for population via consumption of mussels Mytilus galloprovincialissr
dc.typeconferenceObjectsr
dc.rights.licenseARRsr
dc.citation.spage143
dc.identifier.rcubhttps://hdl.handle.net/21.15107/rcub_technorep_7135
dc.type.versionpublishedVersionsr


Документи

Thumbnail

Овај документ се појављује у следећим колекцијама

Приказ основних података о документу