Приказ основних података о документу

dc.creatorRanić, Marija
dc.creatorDimitrijević-Branković, Suzana
dc.creatorArsić, A.
dc.creatorIvanović, Jasna
dc.creatorMilutinović, Milica
dc.creatorŠiler-Marinković, Slavica
dc.date.accessioned2021-03-10T11:35:44Z
dc.date.available2021-03-10T11:35:44Z
dc.date.issued2011
dc.identifier.issn0250-6807
dc.identifier.urihttp://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/1897
dc.publisherKarger, Basel
dc.rightsrestrictedAccess
dc.sourceAnnals of Nutrition and Metabolism
dc.subjectFatty Aciden
dc.subjectSpent Coffeeen
dc.subjectSupercritical Extractionen
dc.subjectSupplementen
dc.titleFatty acid profiles of supercritical extracts of commercial espresso coffee and spent coffeeen
dc.typearticle
dc.rights.licenseARR
dc.citation.epage102
dc.citation.other58: 102-102
dc.citation.rankM22
dc.citation.spage102
dc.citation.volume58
dc.identifier.rcubhttps://hdl.handle.net/21.15107/rcub_technorep_1897
dc.identifier.wos000298011900225
dc.type.versionpublishedVersion


Документи

ДатотекеВеличинаФорматПреглед

Уз овај запис нема датотека.

Овај документ се појављује у следећим колекцијама

Приказ основних података о документу