Приказ основних података о документу

dc.creatorRanić, Marija
dc.creatorMilutinović, Milica
dc.creatorKonić-Ristić, Aleksanda
dc.creatorDimitrijević-Branković, Suzana
dc.date.accessioned2021-03-10T12:52:30Z
dc.date.available2021-03-10T12:52:30Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.issn0250-6807
dc.identifier.urihttp://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/3103
dc.publisherKarger, Basel
dc.rightsrestrictedAccess
dc.sourceAnnals of Nutrition and Metabolism
dc.subjectSpent coffee groundsen
dc.subjectMicrowave-assisted extractionen
dc.subjectresponse surface methodology (RSM)en
dc.subjectPolyphenolsen
dc.subjectNatural antioxidansen
dc.titleOptimization of microwave-assisted extraction of natural antioxidants from spent black coffee grounds by response surface methodologyen
dc.typearticle
dc.rights.licenseARR
dc.citation.epage547
dc.citation.other67: 547-547
dc.citation.rankM22
dc.citation.spage547
dc.citation.volume67
dc.identifier.rcubhttps://hdl.handle.net/21.15107/rcub_technorep_3103
dc.identifier.wos000374988802348
dc.type.versionpublishedVersion


Документи

ДатотекеВеличинаФорматПреглед

Уз овај запис нема датотека.

Овај документ се појављује у следећим колекцијама

Приказ основних података о документу