Приказ резултата 2109-2128 од 2194

      Наслови
      Uticaj različitih dodataka na probiotski karakter fermentisanog napitka na bazi surutke [1]
      Uticaj sadržaja hemiceluloza na sorpciju vlage i efektivnu relativnu dielektričnu propustljivost alkalno modifikovane tkanine od jute [1]
      Uticaj sojinog mleka na nutritivna, antioksidativna, reološka i teksturalna svojstva čokolade proizvedene u kugličnom mlinu [1]
      UTICAJ STRUKTURE I HEMIJSKOG SASTAVA CELULOZNOG OTPADA NA ADSORPCIJU FARMACEUTIKA [1]
      Uticaj strukture na antiproliferativnu aktivnost derivata cikloalkanspiro-5-hidantoina [1]
      Uticaj termičkog fiksiranja međupostave na kvalitet odevnih tkanina ocenjen sa aspekta njihovih električnih otpornosti [1]
      UTICAJ TRETMANA NETERMALNOM PLAZMOM NA KRISTALINIČNOST CELULOZE I SADRŽAJ LIGNINA U KUKURUZNOJ STABLJICI [1]
      Uticaj tretmana netermalnom plazmom na kristaliničnost celuloze i sadržaj lignina u kukuruznoj stabljici [1]
      Uticaj ubrzanog starenja na mehanička svojstva poli(metil-metakrilatnih) materijala za bazu zubnih proteza modifikovanih itakonatima [1]
      Uticaj veličine nanočestica TIO2 i njihove površinske modifikacije na reološka svojstva alkidne smole [1]
      Uticaj vrste i koncentracije citokinina na in vitro multiplikaciju podloge za trešnju Gisela 5 [1]
      Utilization of brewing and malting by-products as carrier and raw materials in l-(+)-lactic acid production and feed application [1]
      Utilization of stillages from bioethanol production from various substrates [1]
      Utilization of supercritical carbon dioxide for development of antibacterial surgical sutures [1]
      Validation of a novel perfusion bioreactor system in cancer research [1]
      Valorization of damaged rice grains: Optimization of bioethanol production by waste brewer's yeast using an amylolytic potential from the Paenibacillus chitinolyticus CKS1 [1]
      Valorization of food waste to produce intelligent nanofibrous beta-chitin films [1]
      Valorization of lignocellulosic wastes for extracellular enzyme production by novel Basidiomycetes: screening, hydrolysis, and bioethanol production [1]
      VALORIZATION OF SOYBEAN MEAL FOR PRODUCTION OF HIGH PROTEIN ANIMAL FEED AND VALUE-ADDED PRODUCTS USING NEW STRAIN OF AUREOBASIDIUM PULLULANS [1]
      Valorization of sunflower meal toward the production of emerging prebiotics [1]