Укупан број посета

Посете
The Influence of Brewer’s Yeast Autolysate and Lactic Acid Bacteria on the Production of a Functional Food Additive Based on Beetroot Juice Fermentation73

Укупан број посета током месеца

октобар 2023новембар 2023децембар 2023јануар 2024фебруар 2024март 2024април 2024
The Influence of Brewer’s Yeast Autolysate and Lactic Acid Bacteria on the Production of a Functional Food Additive Based on Beetroot Juice Fermentation21172000

Прегледи датотеке

Посете
591.pdf38

Број посета по земљама

Посете
Сједињене Америчке Државе10
Браѕил1
Канада1
Француска1
Ирска1
Шведска1
Сингапур1
Турска1
Вијетнам1

Број посета по градовима

Посете
An Phu1
Ashburn1
Des Moines1
Galway1
Paris1
Singapore1
São Paulo1
Çanakkale1