Статистика
Укупан број посета
Посете | |
---|---|
Influence of added extracts of herbs (salvia lavandulifolia, salvia officinalis) and fruits (malpighia glabra) on rheological, textural, and functional (AChE-inhibitory and antioxidant activity) characteristics of dark chocolate | 90 |
Укупан број посета током месеца
новембар 2023 | децембар 2023 | јануар 2024 | фебруар 2024 | март 2024 | април 2024 | мај 2024 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Influence of added extracts of herbs (salvia lavandulifolia, salvia officinalis) and fruits (malpighia glabra) on rheological, textural, and functional (AChE-inhibitory and antioxidant activity) characteristics of dark chocolate | 24 | 38 | 11 | 1 | 9 | 2 | 5 |
Прегледи датотеке
Посете | |
---|---|
Influence_of_added_pub_2023.pdf | 1 |
Број посета по земљама
Посете |
---|
Број посета по градовима
Посете |
---|