Приказ основних података о документу

dc.creatorŠiler-Marinković, Slavica
dc.creatorDimitrijević-Branković, Suzana
dc.creatorPavlović, Marija
dc.date.accessioned2023-06-01T11:00:38Z
dc.date.available2023-06-01T11:00:38Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.isbn978-86-909633-2-4
dc.identifier.urihttp://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6437
dc.description.abstractU radu je ispitivana mogućnost dobijanja proteinskih hidrolizata graška sa izraženom antioksidativnom aktivnošću, delovanjem komercijalnih enzima iz grupe endopeptidaza: Everlase™ i Savinase ™ Novo Nordisk na proteinski izolat dobijen taloženjem proteina u izoelektričnoj tački.sr
dc.language.isosrsr
dc.publisherDruštvo za ishranu Srbijesr
dc.rightsrestrictedAccesssr
dc.source12. Kongres o ishrani sa međunarodnim učešćem, Beograd, Srbijasr
dc.subjectPisum sativumsr
dc.subjectstepen hidrolizesr
dc.subjectantioksidativna aktivnostsr
dc.titleProteinski hidrolizati graška kao antioksidantisr
dc.typeconferenceObjectsr
dc.rights.licenseARRsr
dc.citation.epage249
dc.citation.spage248
dc.identifier.rcubhttps://hdl.handle.net/21.15107/rcub_technorep_6437
dc.type.versionpublishedVersionsr


Документи

ДатотекеВеличинаФорматПреглед

Уз овај запис нема датотека.

Овај документ се појављује у следећим колекцијама

Приказ основних података о документу