Преглед тема: "antioksidansi"
Приказ резултата 1-9 од 9
-
Biological activity and ethnomedicinal use of Thymus vulgaris and Thymus serpyllum / Biološka aktivnost vrsta Thymus vulgaris i Thymus serpyllum i njihovo korišćenje u etnomedicini
(Institute for Medicinal Plants Research "Dr. Josif Pancic", 2013) -
Biological activity and ethnomedicinal use of Thymus vulgaris and Thymus serpyllum
(Institut za proučavanje lekovitog bilja Dr Josif Pančić, Beograd, 2013) -
Common nettle as substrate for the growth of Lacticaseibacillus sp. and Ligilactobacillus sp. / Kopriva kao supstrat za rast Lacticaseibacillus sp. i Ligilactobacillus sp.
(Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi, 2022) -
Enzymatic synthesis of phenolic acid esters. / Enzimska proizvodnja estara fenolnih kiselina
(Univerzitet u Beogradu, Tehnološko-metalurški fakultet, 2016) -
Funkcionalna čokolada sa ekstraktima žalfije i acerole
(Univerzitet u Beogradu, Tehnološko-metalurški fakultet, 2021) -
Izolovanje bioaktivnih jedinjenja iz otpadne kafe i njeno potpuno iskorišćenje kao adsorbenta
(Tehnološko-metalurški fakultet, Univerzitet u Beogradu, 2015) -
NOVI POSTUPAK ZA PROIZVODNJU MLEČNE ČOKOLADNE MASE: KOMBINACIJA MLEVENJA MASE NA PETOVALJKU I KUGLIČNOM MLINU
(Univerzitet u Beogradu, Tehnološko-metalurški fakultet, 2020) -
Obtaining, characterization and optimization of hypolipidemic extracts of lemon balm (Melissa officinalis) and fenugreek (Trigonella foenum-graecum) using supercritical carbon dioxide / Dobijanje, karakterizacija i optimizacija hipolipemijskih ekstrakata matičnjaka (Melissa officinalis) i grčkog semena (Trigonella foenum-graecum) natkritičnim ugljenik (IV)-oksidom
(Univerzitet u Beogradu, Tehnološko-metalurški fakultet, 2016) -
Supercritical CO2 plant extracts as additives in meat industry / Natkritični CO2 biljni ekstrakti kao dodaci u proizvodnji i preradi mesa
(Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd, 2007)