Преглед тема: "lactic acid bacteria"
Приказ резултата 1-11 од 11
-
Analiza prisustva bakterija mlečne kiseline zlatarskom siru
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, Beograd i Poslovno udruženje za stočarstvo - grupacija za mlekarstvo, Beograd, 2003) -
Characteristics of natural isolates of lactic acid bacteria selected for construction of starter cultures for semi-hard cheese of the Trapist type
(Univerzitet u Beogradu - Fakultet veterinarske medicine, Beograd, 2001) -
Characterization of dextransucrase from Leuconostoc mesenteroides T3, water kefir grains isolate
(Savez hemijskih inženjera, Beograd, 2017) -
Criteria for probiotic lactic acid bacteria selection / Kriterijumi za selekciju bakterija mlečne kiseline sa probiotičkim delovanjem
(Univerzitet u Novom Sadu - Tehnološki fakultet, Novi Sad i Savez hemičara i tehnologa, Beograd, 2001) -
Development starter cultures for production functional beverages from cow's whey
(UNIVERSITY OF BELGRADE - TECHNICAL FACULTY IN BOR, 2013) -
The effect of drying in spout fluid bed drier on lactic acid bacteria activity / Uticaj sušenja u fontansko-fluidizovanom sloju na aktivnost bakterija mlečne kiseline
(Univerzitet u Novom Sadu - Tehnološki fakultet, Novi Sad i Savez hemičara i tehnologa, Beograd, 2001) -
Molecular determination of lactic acid bacteria / Molekularna determinacija bakterija mlečne kiseline
(Univerzitet u Novom Sadu - Tehnološki fakultet, Novi Sad i Savez hemičara i tehnologa, Beograd, 2000) -
Preliminary characterization of lactic acid bacteria isolated from Zlatar cheese
(Wiley, Hoboken, 2007) -
Production and characteristics of functional fermented whey based beverages / Proizvodnja i karakteristike funkcionalnih fermentisanih napitaka na bazi surutke
(Univerzitet u Beogradu, Tehnološko-metalurški fakultet, 2015) -
Production of lactic acid and probiotic biomass on distillery stillage / Proizvodnja mlečne kiseline i probiotske biomase na destilerijskoj džibri
(Univerzitet u Beogradu, Tehnološko-metalurški fakultet, 2013)