TechnoRep - Репозиторијум Технолошко-металуршког факултета
Универзитет у Београду, Технолошко-металуршки факултет
    • English
    • Српски
    • Српски (Serbia)
  • Српски (ћирилица) 
    • Енглески
    • Српски (ћирилица)
    • Српски (латиница)
  • Пријава
Преглед записа 
  •   TechnoRep
  • Tehnološko-metalurški fakultet
  • Radovi istraživača / Researchers’ publications (TMF)
  • Преглед записа
  •   TechnoRep
  • Tehnološko-metalurški fakultet
  • Radovi istraživača / Researchers’ publications (TMF)
  • Преглед записа
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Influence of starch sodium octenyl succinate on rheological behaviour of wheat flour dough systems

Само за регистроване кориснике
2013
Аутори
Dapcević-Hadnadev, Tamara
Pajić-Lijaković, Ivana
Hadnadjev, Miroslav
Mastilović, Jasna
Torbica, Aleksandra
Bugarski, Branko
Чланак у часопису (Објављена верзија)
Метаподаци
Приказ свих података о документу
Апстракт
Experimental and theoretical influence of addition of various amounts of three types starch sodium octenyl succinate (OSA) granules (0-20%): (a) non-physically modified, (b) pregelatinized and
Кључне речи:
Rheology / Mathematical modeling / Microstructure / Starch sodium octenyl succinate (OSA starch) / Wheat flour dough
Извор:
Food Hydrocolloids, 2013, 33, 2, 376-383
Издавач:
  • Elsevier Sci Ltd, Oxford
Финансирање / пројекти:
  • Развој и примена нових и традиционалних технологија у производњи конкурентних прехрамбених производа са додатом вредношћу за европско и светско тржиште - Створимо богатство из богатства Србије (RS-46001)
  • Развој нових инкапсулационих и ензимских технологија за производњу биокатализатора и биолошки активних компонената хране у циљу повећања њене конкурентности, квалитета и безбедности (RS-46010)

DOI: 10.1016/j.foodhyd.2013.04.008

ISSN: 0268-005X

WoS: 000320614500025

Scopus: 2-s2.0-84877891199
[ Google Scholar ]
17
13
URI
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/2409
Колекције
  • Radovi istraživača / Researchers’ publications (TMF)
Институција/група
Tehnološko-metalurški fakultet
TY  - JOUR
AU  - Dapcević-Hadnadev, Tamara
AU  - Pajić-Lijaković, Ivana
AU  - Hadnadjev, Miroslav
AU  - Mastilović, Jasna
AU  - Torbica, Aleksandra
AU  - Bugarski, Branko
PY  - 2013
UR  - http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/2409
AB  - Experimental and theoretical influence of addition of various amounts of three types starch sodium octenyl succinate (OSA) granules (0-20%): (a) non-physically modified, (b) pregelatinized and
PB  - Elsevier Sci Ltd, Oxford
T2  - Food Hydrocolloids
T1  - Influence of starch sodium octenyl succinate on rheological behaviour of wheat flour dough systems
EP  - 383
IS  - 2
SP  - 376
VL  - 33
DO  - 10.1016/j.foodhyd.2013.04.008
ER  - 
@article{
author = "Dapcević-Hadnadev, Tamara and Pajić-Lijaković, Ivana and Hadnadjev, Miroslav and Mastilović, Jasna and Torbica, Aleksandra and Bugarski, Branko",
year = "2013",
abstract = "Experimental and theoretical influence of addition of various amounts of three types starch sodium octenyl succinate (OSA) granules (0-20%): (a) non-physically modified, (b) pregelatinized and",
publisher = "Elsevier Sci Ltd, Oxford",
journal = "Food Hydrocolloids",
title = "Influence of starch sodium octenyl succinate on rheological behaviour of wheat flour dough systems",
pages = "383-376",
number = "2",
volume = "33",
doi = "10.1016/j.foodhyd.2013.04.008"
}
Dapcević-Hadnadev, T., Pajić-Lijaković, I., Hadnadjev, M., Mastilović, J., Torbica, A.,& Bugarski, B.. (2013). Influence of starch sodium octenyl succinate on rheological behaviour of wheat flour dough systems. in Food Hydrocolloids
Elsevier Sci Ltd, Oxford., 33(2), 376-383.
https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2013.04.008
Dapcević-Hadnadev T, Pajić-Lijaković I, Hadnadjev M, Mastilović J, Torbica A, Bugarski B. Influence of starch sodium octenyl succinate on rheological behaviour of wheat flour dough systems. in Food Hydrocolloids. 2013;33(2):376-383.
doi:10.1016/j.foodhyd.2013.04.008 .
Dapcević-Hadnadev, Tamara, Pajić-Lijaković, Ivana, Hadnadjev, Miroslav, Mastilović, Jasna, Torbica, Aleksandra, Bugarski, Branko, "Influence of starch sodium octenyl succinate on rheological behaviour of wheat flour dough systems" in Food Hydrocolloids, 33, no. 2 (2013):376-383,
https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2013.04.008 . .

DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
О репозиторијуму TechnoRep | Пошаљите запажања

OpenAIRERCUB
 

 

Комплетан репозиторијумИнституције/групеАуториНасловиТемеОва институцијаАуториНасловиТеме

Статистика

Преглед статистика

DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
О репозиторијуму TechnoRep | Пошаљите запажања

OpenAIRERCUB