Преглед Radovi istraživača (Inovacioni centar) / Researchers’ publications (Innovation Centre) тема: "fermentacija"
Приказ резултата 1-3 од 3
-
The influence of different supplements on the probiotic character of fermented whey-based beverage / Uticaj različitih dodataka na probiotski karakter fermentisanog napitka na bazi surutke
(Univerzitet u Nišu - Tehnološki fakultet, Leskovac, 2013) -
Selection of lactic acid bacteria strain for simultaneous production of α- and β-galactosidases / Izbor mlečnokiselinske bakterije za istovremenu proizvodnju α- i β-galaktozidaza
(Engineering Society for Corrosion, Belgrade, Serbia, 2016) -
β-amylase production by a novel strain Paenibacillus chitinolyticus CKS1 using commercial and waste substrates / Proizvodnja β-amilaza pomoću novog bakterijskog soja Paenibacillus chitinolyticus CKS1 na komercijalnim i otpadnim supstratima
(Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi, Novi Sad, 2018)