Search
Now showing items 1-2 of 2
NOVI POSTUPAK ZA PROIZVODNJU MLEČNE ČOKOLADNE MASE: KOMBINACIJA MLEVENJA MASE NA PETOVALJKU I KUGLIČNOM MLINU
(Univerzitet u Beogradu, Tehnološko-metalurški fakultet, 2020)
U ovom tehničkom rešenju prikazani su optimalni uslovi za proizvodnju kvalitetne mlečne čokolade. Tehničko rešenje je prihvatila Fabrika čokolade Eugen chocolate, Gložan, Srbija.
Postupak koristi kombinaciju sledećih ...
Funkcionalna čokolada sa ekstraktima žalfije i acerole
(Univerzitet u Beogradu, Tehnološko-metalurški fakultet, 2021)
Tehničko rešenje je razvijeno u okviru Inovacionih vaučera identifikacionog broja 705/2020g Fonda za Inovacionu delatnost Republike Srbije, koje je prihvatila Fabrika čokolade Art Ival, Beograd, Srbija.
U okviru tehničkog ...