Приказ основних података о документу

dc.creatorOnjia, Antonije
dc.creatorČokeša, Đuro
dc.creatorČupić, Svetlana
dc.creatorTašić, Žaklina
dc.date.accessioned2024-02-14T11:11:56Z
dc.date.available2024-02-14T11:11:56Z
dc.date.issued2000
dc.identifier.urihttp://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/7216
dc.language.isosrsr
dc.publisherBeograd : Poslovna zajednica Vrenjesr
dc.rightsrestrictedAccesssr
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
dc.sourceZbornik radova / V savetovanje industrije alkoholnih i bezalkoholnih pića i sirćeta sa međunarodnim učešćem, Vrnjačka Banja, 4-7. juni 2000. godsr
dc.titleDetermination of metals in food dyes by means of ICP-AES, GF-AAS, and EDXRFsr
dc.typeconferenceObjectsr
dc.rights.licenseBYsr
dc.citation.epage61
dc.citation.spage57
dc.identifier.rcubhttps://hdl.handle.net/21.15107/rcub_technorep_7216
dc.type.versionpublishedVersionsr


Документи

Thumbnail

Овај документ се појављује у следећим колекцијама

Приказ основних података о документу