Приказ основних података о документу
Proteinski hidrolizati pasulja kao antioksidanti
dc.creator | Šiler-Marinković, Slavica | |
dc.creator | Dimitrijević-Branković, Suzana | |
dc.creator | Pavlović, Marija | |
dc.date.accessioned | 2023-06-01T11:01:28Z | |
dc.date.available | 2023-06-01T11:01:28Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.isbn | 978-86-909633-2-4 | |
dc.identifier.uri | http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6438 | |
dc.description.abstract | U radu je ispitivana mogućnost dobijanja proteinskih hidrolizata pasulja sa izraženom antioksidativnom aktivnošću, delovanjem komercijalnih enzima iz grupe endopeptidaza: Everlase™ i Savinase ™ Novo Nordisk na proteinski izolat dobijen taloženjem proteina u izoelektričnoj tački. | sr |
dc.language.iso | sr | sr |
dc.publisher | Društvo za ishranu Srbije | sr |
dc.rights | restrictedAccess | sr |
dc.source | 12. Kongres o ishrani sa međunarodnim učešćem, Beograd, Srbija | sr |
dc.subject | Phaseolus vulgaris | sr |
dc.subject | stepen hidrolize | sr |
dc.subject | antioksidativna aktivnost | sr |
dc.title | Proteinski hidrolizati pasulja kao antioksidanti | sr |
dc.type | conferenceObject | sr |
dc.rights.license | ARR | sr |
dc.citation.epage | 247 | |
dc.citation.spage | 246 | |
dc.identifier.rcub | https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_technorep_6438 | |
dc.type.version | publishedVersion | sr |
Документи
Датотеке | Величина | Формат | Преглед |
---|---|---|---|
Уз овај запис нема датотека. |