Приказ резултата 2080-2099 од 2204

      Наслови
      Upgrading of valuable food component contents and anti-nutritional factors depletion by solid-state fermentation: A way to valorize wheat bran for nutrition [1]
      Uporedna analiza odabranih karakteristika zaštitnih maski filtrirajućeg tipa [1]
      Uporedna karakterizacija dekoratvnih prevlaka zlata dobijenih iz kompleksa zlata na bazi merkapotriazola [1]
      Upotreba bežičnih senzorskih mreža u heritologiji [1]
      Upotreba mikroreaktorskih sistema u procesima prečišćavanja otpadne vode [1]
      Use of chènevotte, a valuable co-product of industrial hemp fiber, as adsorbent for copper ions: Kinetic studies and modeling [1]
      Use of chènevotte, a valuable co-product of industrial hemp fiber, as adsorbent for pollutant removal. Part i: Chemical, microscopic, spectroscopic and thermogravimetric characterization of raw and modified samples [1]
      Use of honeybees (Apis mellifera L.) as bioindicators for assessment and source appointment of metal pollution [1]
      Use of Natural Clinoptilolite in the Preparation of an Efficient Adsorbent for Ciprofloxacin Removal from Aqueous Media [1]
      Using scanning electron microscopy to characterise plum (prunus domestica l.) Genotypes [1]
      Using the Numerical Simulations and Comparative Diagnostic Methods to Optimize the Product [1]
      Using the numerical simulations and comparative diagnostic methods to optimize the product [1]
      Uticaj akumulativnog spajanja valjanjem (ARB) i konvencionalnog valjanja (CR) na korozionu stabilnost AA5083 legure [1]
      Uticaj AL2O3 čestica na žilavost hibridnog kompozita sa EVA matricom ojačanog UHMWPE vlaknima [1]
      Uticaj alkalnog tretmana na strukturu, sorpciju vlage i zapreminsku električnu otpornost tkanina od jute [1]
      UTICAJ ALKALNOG TRETMANA NA SVOJSTVA TKANINA JUTE [1]
      Uticaj anjona na uklanjanje boja iz otpadnih voda tekstilne industrije [1]
      Uticaj anjona, pufera i detergenata na topologiju i morfologiju ZIF-8 kristalita [1]
      Uticaj dodatka pisvkog kvasca na mlečno-kiselu fermentaciju hidrolizata pivskog tropa sa Lactobacillus rhamnosu [1]
      Uticaj dodatka proteina surutke na mehaničku stabilnost biopolimernih nosača sa imobilisanim probioticima [1]