INOVATIVNI POSTUPAK ZA PROIZVODNJU KAKAO KREM NAMAZA SA LEŠNIKOM UZ PRIMENU KOMBINOVANOG MLEVENJA MASE U SPREGNUTOM RADU RIFAJNER-KONČE I KUGLIČNOG MLINA
Само за регистроване кориснике
2023
Техничко решење (Објављена верзија)
Метаподаци
Приказ свих података о документуКључне речи:
krem namaz / rifajner konča / kuglični mlin / reologija / teksturalne karakteristikeИзвор:
2023Издавач:
- TMF
Финансирање / пројекти:
- Министарство науке, технолошког развоја и иновација Републике Србије, институционално финансирање - 200135 (Универзитет у Београду, Технолошко-металуршки факултет) (RS-MESTD-inst-2020-200135)
- Производња млечне киселине и пробиотика на отпадним производима прехрамбене и агро-индустрије (RS-MESTD-Technological Development (TD or TR)-31017)
- Развој нових функционалних кондиторских производа на бази уљарица (RS-MESTD-Technological Development (TD or TR)-31014)
Колекције
Институција/група
Inovacioni centarZarić, D., Rakin, M., Bulatović, M., Pajin, B., Lončarević, I.,& Krunić, T.. (2023). INOVATIVNI POSTUPAK ZA PROIZVODNJU KAKAO KREM NAMAZA SA LEŠNIKOM UZ PRIMENU KOMBINOVANOG MLEVENJA MASE U SPREGNUTOM RADU RIFAJNER-KONČE I KUGLIČNOG MLINA. TMF.. https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_technorep_7014
Zarić D, Rakin M, Bulatović M, Pajin B, Lončarević I, Krunić T. INOVATIVNI POSTUPAK ZA PROIZVODNJU KAKAO KREM NAMAZA SA LEŠNIKOM UZ PRIMENU KOMBINOVANOG MLEVENJA MASE U SPREGNUTOM RADU RIFAJNER-KONČE I KUGLIČNOG MLINA. 2023;. https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_technorep_7014 .
Zarić, Danica, Rakin, Marica, Bulatović, Maja, Pajin, Biljana, Lončarević, Ivana, Krunić, Tanja, "INOVATIVNI POSTUPAK ZA PROIZVODNJU KAKAO KREM NAMAZA SA LEŠNIKOM UZ PRIMENU KOMBINOVANOG MLEVENJA MASE U SPREGNUTOM RADU RIFAJNER-KONČE I KUGLIČNOG MLINA" (2023), https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_technorep_7014 .