Zarić, D., Rakin, M., Bulatović, M., Pajin, B., Lončarević, I.,& Krunić, T.. (2023). INOVATIVNI POSTUPAK ZA PROIZVODNJU KAKAO KREM NAMAZA SA LEŠNIKOM UZ PRIMENU KOMBINOVANOG MLEVENJA MASE U SPREGNUTOM RADU RIFAJNER-KONČE I KUGLIČNOG MLINA.
TMF..
https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_technorep_7014
Zarić D, Rakin M, Bulatović M, Pajin B, Lončarević I, Krunić T. INOVATIVNI POSTUPAK ZA PROIZVODNJU KAKAO KREM NAMAZA SA LEŠNIKOM UZ PRIMENU KOMBINOVANOG MLEVENJA MASE U SPREGNUTOM RADU RIFAJNER-KONČE I KUGLIČNOG MLINA. 2023;.
https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_technorep_7014 .
Zarić, Danica, Rakin, Marica, Bulatović, Maja, Pajin, Biljana, Lončarević, Ivana, Krunić, Tanja, "INOVATIVNI POSTUPAK ZA PROIZVODNJU KAKAO KREM NAMAZA SA LEŠNIKOM UZ PRIMENU KOMBINOVANOG MLEVENJA MASE U SPREGNUTOM RADU RIFAJNER-KONČE I KUGLIČNOG MLINA" (2023),
https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_technorep_7014 .